Skicka ansökan

DISH CREW & HOSTS WANTED.

Comfort Hotel Arlanda Airport
Stockholm, Sweden
Food & Beverages

Comfort Hotel®  är en hotellkedja som lovar att ge våra gäster det de behöver, men vi skippar det onödiga. På nya flygplatshotellet Comfort Hotel Arlanda Airport införlivar vi allt som är viktigt för oss – miljöfokus, perfekt läge, sociala ytor att trivas på. Allt till ett plånboksvänligt pris. Comfort Hotel Arlanda Airport öppnar i februari och kommer vara det största flygplats-hotellet på Arlanda.  Det innebär att vi behöver massvis med härlig personal till vårt crew, både heltid, deltid och extrapersonal. 

Hotellet

Hotellet ligger endast 50 meter från terminal 4 och 5 och har 503 hotellrum, fyra möteslokaler, 10 XXL-rum, restaurang och en härlig bar på våning 13. Vi har gym, laundromat för gäster som vill göra sina smutsiga kläder rena, och sist men inte minst en Barception - hotellets hub där gäster kan checka in, hänga i baren och beställa något att äta.  

Nu söker vi diskare & hosts. 

Du?

Du är ett energiknippe med ett öga för detaljer. Att få hjälpa gäster och kollegor gör dig lite extra varm i hjärtat. Du är utåtriktad, proffsig på ett avslappnat sätt och en talang på att socialisera och ge service. Du är pålitlig och tar fullt ägandeskap för din roll. Du trivs med att vara där det händer och ibland känns det som att du har fler armar än två.

Som diskare/host hjälper du till där det behövs: plockar disk, stöttar vid self check-in eller hjälper våra gäster med vägbeskrivning . Du är helt enkelt den där lilla extra servicen som gör att vi kan gå från bra service till fantastisk. Trots högt tryck på hotellet så tar du dig tid för gästerna och bjuder alltid på den personliga servicen och den genuina skrattet. 

Arbetstiderna är morgon (frukost) och kvällar samt helg. 

Hur?

Comfort Hotel®  tror på personlighet och letar efter din gnista snarare än ett fancy CV.  Därför åker vi ut på en Creator of Tomorrow turné där vi besöker Uppsala, Märsta och Kista. Du som sökande kommer då få möjlighet att presentera dig för oss på en speed intervju. Där vill vi att du visar oss vem du är och varför du är den rätta att ansluta dig till vårt öppningsteam. 

Känner du att att det här jobbet passar dig perfekt och att du vill vara med och öppna Arlandas största flygplatshotell? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan idag!

Hoppas vi ses!

Lön: Enligt kollektivavtal. Förmånligt pris på månatligt Arlanda Express-kort finns om så önskas. När du arbetar på Arlanda får du som fast anställd nyttja förmånen att handla tax free på flygplatsen.

Deadline för ansökan: 8 oktober

Tjänsten startar: januari 2020

Läs mer om turnén här:  joincomfort.choice.se

Sista ansökningsdag: 09/10/2019

Om oss

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök om denna position