Skicka ansökan

BARCEPTION CREW WANTED.

Comfort Hotel Arlanda Airport
Stockholm, Sweden
Front Desk

Comfort Hotel®  är en hotellkedja som lovar att ge våra gäster det de behöver, men vi skippar det onödiga. På nya flygplatshotellet Comfort Hotel Arlanda Airport införlivar vi allt som är viktigt för oss – miljöfokus, perfekt läge, sociala ytor att trivas på. Allt till ett plånboksvänligt pris. Comfort Hotel Arlanda Airport öppnar i februari och kommer vara det största flygplats-hotellet på Arlanda.  Det innebär att vi behöver massvis med härlig personal till vårt crew i vår Barception, både heltid, deltid och extrapersonal.  Bar + reception = Barception.

Hotellet

Hotellet ligger endast 50 meter från terminal 4 och 5 och har 503 hotellrum, fyra möteslokaler, 10 XXL-rum, restaurang och bar på våning 13. Vi har gym, laundromat för gäster som vill göra sina smutsiga kläder rena, och sist men inte minst en Barception - hotellets hub där gäster kan checka in, hänga i baren och beställa något att äta.  Det är där du kommer in i bilden!

Du?

Du är en glädjespridare med ett skratt som smittar. Och på tal om att smitta - det är precis det din energi gör. Du är utåtriktad, proffsig på ett avslappnat sätt och en talang på att socialisera och ge personlig service. Du är pålitlig och tar fullt ansvar för att nå resultat. 

Du rör dig obehindrat runt gästerna i lobbyn, bjuder på dig själv som person och gör allt för att göra vistelsen till något utöver det vanliga för våra gäster. På hotell är vardagen både högt och lågt så vi ser att du är en person som möter utmaningar med ett leende. Gillar du att lära dig nya saker? Perfekt, hos oss är det aldrig same old, same old.

Vad innebär Barception Crew?

Barception är en reception, men ändå inte. I Comfort Hotel®  är det så mycket mer - det är hotellets hjärta. I vår Barception kommer våra gäster checka in och ut, ta sig något att dricka och beställa en bit mat. Din vardag kommer med andra ord vara både högt och lågt och du är hotellets "go to"-person. Du varvar dina administrativa uppgifter med servering av kaffe och öl, håller delin i högform och checkar in och ut gäster.  

Tjänsterna innefattar både dag, kväll och helg-pass. Vi söker medarbetare på både heltid och deltid med arbetstid dag och kväll samt medarbetare som arbetar natt. Vill du bara jobba lite då och då?  Inga problem. Vi söker även extrapersonal.  

Hur?

Comfort Hotel®  tror på personlighet och letar efter din gnista snarare än ett fancy CV.  Därför åker vi ut på en Creator of Tomorrow turné där vi besöker Uppsala, Märsta och Kista. Du som sökande kommer då få möjlighet att presentera dig för oss på en speed intervju. Där vill vi att du visar oss vem du är och varför du är den rätta att ansluta dig till vårt öppningsteam. 

Känner du att att det här jobbet passar dig perfekt och att du vill vara med och öppna Arlandas största flygplatshotell? I så fall tycker vi att du ska skicka in din ansökan idag!

Hoppas vi ses!

Lön: Enligt kollektivavtal. Förmånligt pris på månatligt Arlanda Express-kort finns om så önskas. När du arbetar på Arlanda får du som fast anställd nyttja förmånen att handla tax free på flygplatsen.

Deadline för ansökan: 8 oktober

Tjänsten startar: januari 2020

Läs mer om turnén här:  joincomfort.choice.se

Sista ansökningsdag: 09/10/2019

Om oss

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

 

Ansök om denna position